طرز تهیه چیپس میوه خانگی : در این روزها وقتی به آجیل فروشی ها میرید یکی سری میوه های خشک شده میبینید که یا به صورت بسته بندی شده و یا فله ای به فروش میرسه و قیمت بالایی هم داره ، این میوه های خشک شده رو بهش چیپس میوه میگن و از نظر غنی بودن هم بسایر مقوی و مغذی هست. بیشتر در مهمانی ها و مخصوصا شب یلدا و عید استفاده میشه. اگر شما هم میخواهید که این چیپس میوه رو در خانه درست کنید و هزینه زیادی انجام ندید حتما این آموزش رو مشاهده کنید.

طرز تهیه چیپس میوه خانگی :

ابتدا باید میوه های خودتون رو انتخاب کنید که من پیشنهاد میکنم از موز، سیب،گلابی، پرتقال، هلو، آلو و آناناس استفاده کنید که خیلی خوشمزه و راحت هستند استفاده کنید. ولی برای تهیه باید به نکات زیر توجه کنید.

حتما از میوه های تازه و سفت استفاده کنید، با چاقو اونها رو نازک برش بزنید.توجه داشته باشید که موز رو زیاد نازک برش نزنید چون خراب میشه.

من برای این کار یه سینی بزرگ دارم(مجمع) داخلش کاغدروغنی پهن کردم برشهای میوه رو بافاصله روی اون چیدم.حالا سینی رو روی بخاری با حرارت کم (اگر حرارت زیاد باشه میوه ها میچسبن به کاغذ و هم اینکه رنگشون تیره میشه)گذاشتم یک روز زمان برد تا میوه ها خشک شدن.هر۲ساعت یکبار میوه ها رو برعکس کنید تا اونطرفشم خشک بشه.میوه ها شامل:کیوی.خرمالو.نارنگی.آناناس.سیب. هستن.😍

برای اینکه پرتقال ها تلخ نشن اینکار رو انجام بدین👇

یک لیوان شکر. یک لیوان آب.یک قاشق غذاخوری آبلیمو قاطی کرده بگذارین روی حرارت تا کمی بجوشه و قوام بیاد البته نه خیلی زیاد.پرتقال ها رو دونه دونه داخل شربت زده.داخل آبکش گذاشته تا شربت اضافیش گرفته بشه بعدم داخل سینی چیده و روی بخاری یا شوفاژ با دمای کم بزارین تا خشک بشه.

این چیپس میوه خیلی سفت و خشک نمیشه چون با حرارت کم و به مرور خشک میشه.بعدم داخل ظرف دردار بزارین توی یخچال تا ماهها قابل نگهداریه.روی شوفاژ هم به همین صورت خشک میشه.البته روی شوفاژ باید فویل بزارین بعد میوه ها رو بچینید روی فویل.

راستی چاقویی که سیب رو باهاش برش میزنید رو داخل آبلیمو بزنید اینجوری سیبها سیاه نمیشن.ا

داخل فر هم میتونید خشک کنید روی کمتررررین دما تنظیم کنید حدودا ۳تا ۴ساعت زمان میبره تا خشک بشن .میوه ها رو داخل سینی فر یا روی توری فر میتونید بزارین.

برای چیپس اناناس از کمپوت اناناس استفاده کردم فقط چون حلقه های کمپوت اناناس قطور بودن هر کدوم رو با چاقو اره ای به دوقسمت نازک برش زدم.

نکته ها:

حتما پرتقال هاتونو پودر قند یا شربت بزنید وگرنه تلخ میشن.

به سیب و موز حتما شربت بزنین تا سیاه نشن.

برای خشک کردن روی بخاری یا شوفاژ میتونید از آلومینیوم استفاده کنید چون خیلی سریع تر از سینی خشک میشن.

یه پیشنهاد:

شما مثل من همه رو با هم انجام ندین.واقعا خیلی کار خسته کننده ایه.من ۹ساعت پاشون بودم.بنظرم کم کم خیلی بهتره.حسابی پا درد و کمردرد گرفتم.

طعم ها:

کیوی من یه عالمه درست کردم چون مزه لواشک میده ترش و خوشمزه هستن.

پرتقال دقیقا مزه رانی پرتقال رو میده.

نارنگی به نظر همون مزه نارنگی رو میده.

خرمالو یه مزه خاصی میده یه مزه ترش و شیرین.نمیدونم چطور مزشو بگم.

موز دقیقا مزه اسانس موز میده.انگار داری آدامس موزی میخوری.

سیب مزه کمپوت سیب رو میده.به نظر من کمش خوبه.همین که میوه ها رو تکمیل کنه.البته سیب های من زرد بودن.با سیب سبز خوشمزه تر میشه.

آناناس رو که خیلی دوست داشتم دقیقا همون مزه آناناس بود فقط خشک بدون آب یه جورایی شبیه شیرینی بود.

منبع 1

منبع 2